Media Sosial
Pusat Kemajuan Dan Hubungan Alumni | Maklumat Graduan
15884
page-template-default,page,page-id-15884,ecwd-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Maklumat Graduan

Sentiasa kemaskini maklumat anda dalam sistem berikut

Kajian Pengesanan Graduan (SKPG) KPT (Akses Semasa Konvo)

Kajian ini hanya boleh diakses semasa konvokesyen sehingga Disember sahaja. Kajian ini bertujuan mendapatkan pandangan dan pengalaman anda terhadap beberapa aspek berkaitan program pengajian, kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan semasa anda mengikuti pengajian.

Sistem Maklumat Alumni (SisMA)

Sistem Maklumat Alumni adalah untuk mendapatkan alamat, emel dan maklumat hubungi alumni yang terkini bagi membolehkan pihak kami menjalinkan jaringan bersama. Selain itu, maklumat pekerjaan juga penting bagi pihak kami menjejak anda dalam industri berkaitan. Kemaskini maklumat anda untuk jemputan dan promosi lain-lain daripada kami.

Kajian Pengesanan Graduan Kemaskini (Akses Selepas Konvo)

Graduan yang dihormati,

 

Kementerian Pendidikan Tinggi mengucapkan terima kasih kepada semua graduan yang telah memberikan maklum balas terhadap Kajian Pengesanan Graduan, Kementerian Pendidikan Tinggi. Menjadi harapan kami agar anda telah berjaya menjawat pekerjaan yang sesuai dan sebahagiannya telah memperoleh pekerjaan yang lebih baik. Justeru itu, kami memohon kerjasama anda untuk meluangkan masa bagi mengemaskini status pekerjaan anda. Kerjasama yang diberikan amatlah kami hargai. Terima kasih.